Destan

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Destan, 15 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Destan programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gök Hanlığının kervanlarına yapılan saldırılar üzerine pusu kuran Akkız, baskını yapanların Balamir ve Çolpan olduğunu öğrenmiş, Balamir’in Alpleri tarafından etrafı sarılmıştır. Sıkışmış olan Akkız, bu çemberden çıkıp, Balamir ve Çolpan’ı Alpagu Han’a teslim eder. Alaca’nın bir çaşıt olduğunu öğrenen Batuga, Alaca’yı öldürecek mi? Yoksa Ulu Ece’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için Alpagu Han’a mı teslim edecek? Öte yandan öz anası bildiği Alaca’nın bir çaşıt olduğunu öğrenen Akkız’ın tepkisi ne olacaktır? Mei Jin, Ulu Ece’yi Alpagu Han ile karşı karşıya bırakmıştır. Ulu Ece içine düştüğü açmazdan kurtulmak ve canını kurtarmak için ne yapacaktır? Kaya kendisini kurtarmak için Ulu Ece’yi ele verecek mi?

Destan, atv'de 15 Mayıs 2022 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Destan programının yayını, 03:20'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

15 Mayıs 2022 Pazar günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Destan dizisi yayını başlayacaktır.