Destan

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Destan, 22 Nisan 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Destan programını saat 00:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Akkız’ın hamlesi, Ulu Ece’yi köşeye sıkıştırır. Alpagu Han, Temur’un doğumunda taktığı yüzüğün niye Vargı Beg’in üzerinden çıktığını sorar. Ulu Ece yolun sonuna mı gelmiştir? Ulu Ece’ye hamlesini yapan Akkız, Temur ile birlikte Kaya’nın peşine düşer ve Batı Gök Kağanlığına gider. Akkız ve Temur, Kaya’ya her şeyi itiraf ettirebilecekler mi? Dağ baskını suçu üzerlerine kalmasın diye imparator babasının emriyle Batuga’yı kurtarıp bir çukura kapatan Mei Jin, Kaya onları suçlayınca emin olur; Dağ baskınını Ulu Ece ve Kaya yapmıştır. Oyununun ikinci aşamasına geçer ve Batuga’yı tuttuğu yeri gizlice Kaya’ya haber verir. Hemen ardından Alpagu Han’ı da oraya gönderir. Kurduğu oyuna göre Kaya, Batuga’yı öldürecek ve Alpagu da bir oğlunun diğer oğlunu öldürdüğünü görecektir. Mei Jin’in oyunu başarılı olacak mı?

Destan, atv'de 22 Nisan 2022 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:30'da başlayacak.

Destan programının yayını, 02:30'da yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile Sahur isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Nisan 2022 Cuma günü saat 00:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Destan dizisi yayını başlayacaktır.