Destan

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Destan, 22 Aralık 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Destan programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Akkız daha küçükken pençesi olmaya ant içtiği Çift Başlı Kurt’un kim olduğunu anlar. Batuga’nın önünde diz vurup bağır basarak onu Dağ’la Gök’ü bir edecek han olarak selamlar. Akkız hayatının amacını bulmakla kalmamış, Batuga’nın annesinin masum olduğuna dair bir de ipucu yakalamıştır. Batuga ile Akkız birlikte bu izin peşine düşer. Akkız, Batuga’nın bir oyunuyla Alpagu Han’ın dikkatini çekmeyi ve onunla tanışmayı başarır ama Tılsım Hatun’un masum olduğunu kanıtlayabilmesi için mutlaka saraydan çıkıp Çolpan Han’a ulaşmalıdır. Alpagu Han’ı saraydaki odasında öldürmeye kalkışmak, Akkız’ı ölümle karşı karşıya bırakır. Üstelik tam da hayatının amacını bulmuşken.

Destan, atv'de yayınlanan ve 22 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Destan programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

22 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Destan dizisi yayını başlayacaktır.