Destan

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Destan, 20 Aralık 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Destan programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Akkız’ın Gök Saray’daki kölelik günleri başlamıştır. Tenine dağlanan damgaya rağmen köle olmayı kabul etmeyen Akkız, Alpagu Han’ı öldürüp, Gök Saray’dan kaçmaya and içer ve planını uygulamaya koyulur. Ulu Ece, kendisine Kuma Hatun Tılsım’ı hatırlatan Dağ kızlarını doğduklarına pişman etmeyi kafasına koymuştur. Üst üste yapılan haksızlıkların sonucunda, Akkız kendisini Temur Tegin’in karşısında bulur. Batuga ise Akkız’ı Ulu Ece’nin eziyetlerinden korumak ve saraydan kaçırmak için canhıraş bir uğraşın içine girer. Alpagu Han yarasının ateşine rağmen tahtına dönmüş, onu öldürmeye çalışan okçunun peşine düşmüştür. Alpagu Han’ın soruşturması adım adım Saltuk ve Çolpan’a, dolayısıyla Akkız’a yaklaşmaktadır.

Destan, atv'de 20 Aralık 2021 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Destan programının yayını, 03:05'te yayınlanan Maraşlı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

20 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Destan dizisi yayını başlayacaktır.