Demet Akbağ ile Güldürme Beni

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Demet Akbağ ile Güldürme Beni, 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Demet Akbağ ile Güldürme Beni programını saat 22:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yarışmacılar birbirlerini güldürmeye çalışırken kendileri gülmemeye çalışacak, en çok gülen elenecek. Yarışmacıların her anı, evin tüm duvarlarına ve tüm objelerine gizlenmiş kameralarla saniye saniye kaydedilecek. Hiçbir gülümseme, tebessüm ve kahkaha bu kameralardan kaçamayacak! Demet Akbağ, yarışmacıları tüm bu kameraların görüntülerini yansıtan monitörlerle donatılmış özel komuta merkezinden izleyecek. Akbağ ünlü konuklarıyla yaptığı işbirliklerinde yarışmacılara sürprizler hazırlayacak. Kimi görevlerini ünlü misafirlerine vererek, onları Güldürme Beni Evi’ne yollayacak. ‘Güldürme Beni’nin yarışmacı kadrosundaki ünlü isimler, oyunculuğun en zor alanlarından biri olan ‘doğaçlama’da yeteneklerini sergilerken, her hafta en çok gülen eve veda edecek ve ekibe yeni bir ünlü yarışmacı dahil olacak.

Bu eğlence programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Demet Akbağ ile Güldürme Beni, Show TV'de yayınlanan ve 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Güldür Güldür Show isimli programdan sonra saat 22:45'te başlayacak.

Demet Akbağ ile Güldürme Beni programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

10 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 22:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Demet Akbağ ile Güldürme Beni eğlence programı yayını başlayacaktır.