Demet Akbağ ile Güldürme Beni

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Demet Akbağ ile Güldürme Beni, 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Demet Akbağ ile Güldürme Beni programını saat 22:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yarışmanın yeni bölümünde Demet Akbağ’ın talimatlarıyla yönlendirdiği yarışmacılar Mustafa Üstündağ, Sinan Çalışkanoğlu, Ersin Korkut, Aslı Bekiroğlu, Sadi Celil Cengiz ve Hakan Bilgin kendileri gülmeyip rakiplerini güldürmek için her yolu deneyecek. Bölüm boyunca en çok gülen isim yarışmaya veda edecek. ‘Güldürme Beni’nin dördüncü bölümüne ünlü oyuncu Hande Katipoğlu yarışmacı  olarak katılacak.    Yarışmanın finalinde yarışmacıların gülme ve güldürme sayıları hesaplanacak ve aradaki fark sonucu en çok gülen yarışmacı eve veda edecek.

Demet Akbağ ile Güldürme Beni, Show TV'de yayınlanan ve 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da başlayan Güldür Güldür Show isimli programdan sonra saat 22:45'te başlayacak.

Demet Akbağ ile Güldürme Beni programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

25 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 22:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Demet Akbağ ile Güldürme Beni eğlence programı yayını başlayacaktır.