Deli Deli Küpeli

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Deli Deli Küpeli, 5 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Deli Deli Küpeli programını saat 17:00'de FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Karla kapanan yolları fırsat bilen kişiler karaborsacılık ve tefecilik yaparak halkı sömürmeye başlar. Karaborsacılık ve tefecilik kasabada halkı perişan eder. Buna itiraz edenleri ise eşkıya şiddetle bastırır. Bu sırada hastaneden kaçan iki delinin yolu kasabaya çıkar. Halkın kendilerini kaymakam ve hakim sanması üzerine onlar da bu rolleri benimser. Kısa süre sonra tefeci ve karaborsacılar ile deli kaymakam arasında amansız bir mücadele başlayacaktır.

Deli Deli Küpeli, FOX'de yayınlanan ve 5 Eylül 2021 Pazar günü saat 14:45'te başlayan Şevkat Yerimdar isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

Deli Deli Küpeli programının yayını, 19:00'da yayınlanan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

5 Eylül 2021 Pazar günü saat 17:00'de FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Deli Deli Küpeli filmi yayını başlayacaktır.