Deha: Aretha

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Deha: Aretha, 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Deha: Aretha programını saat 20:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

National Geographic’in antoloji serisi Deha, kariyeri boyunca dünya çapında satılan 75 milyondan fazla plakla, tüm zamanların en çok satan müzik sanatçılarından biri olan Aretha Franklin’in hayatını keşfetmek için ekranlara dönüyor. Grammy, Tony ve Emmy ödüllü Cynthia Erivo'nun Aretha’yı canlandırdığı dizi, efsanevi şarkıcı Aretha Franklin'in müzik dehasını, eşsiz kariyerini ve dünya çapında sahip olduğu ölçülemez ve kalıcı etkisini gözler önüne seriyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Deha: Aretha, National Geographic'de yayınlanan ve 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Geleceğe Doğru isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Deha: Aretha programının yayını, 21:00'de yayınlanan Bir Kaşifin Hayatı: Bob Ballard isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

17 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Deha: Aretha yaşam programı yayını başlayacaktır.