Dedem

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Dedem, 11 Temmuz 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Dedem programını saat 08:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kızının evinde torunları ile birlikte mutlu bir hayat yaşayan Ali Dede, bir gün kızı Suna’nın sözlerinden incinerek evi terk eder. Suzan, söylediklerinden dolayı babasının evi terk etmesi nedeniyle büyük bir pişmanlık içerisindedir. Torunları Burak ve Serap da çok sevdikleri dedelerinin evden gitmesi ile büyük bir üzüntü yaşarlar. Dedelerinin evi terk ettiğini okulda öğretmenleri Elif’e anlatan iki kardeş dedelerini bulmak için öğretmenleri ile birlikte boylarını aşan bir maceraya girişiler. Uzun çabalar sonrası Burak’ın zekası ve hafızasının da yardımıyla Elif Öğretmen Ali Dede’yi bulur ve ailenin tekrar eski mutlu günlerine dönmesini sağlar.

Dedem, Kanal 7'de yayınlanan ve 11 Temmuz 2021 Pazar günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Dedem programının yayını, 10:00'da yayınlanan Baba Evi isimli film başlayana kadar devam edecek.

11 Temmuz 2021 Pazar günü saat 08:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Dedem filmi yayını başlayacaktır.