Deadline to Disaster

Bloomberg HT'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Deadline to Disaster, 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Deadline to Disaster programını saat 12:15'te Bloomberg HT'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Bloomberg HT kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Amerika'nın en büyük kasırga ve sellerinin yıkıcı etkilerini gözler önüne seren Deadline to Disaster ile günümüzün en dramatik hava olaylarına büyüleyici bir bakış ekrana geliyor. Bu büyük hava olaylarının heyecan verici ayrıntılarına, bu fırtınalara yakalanan insanlarca çekilen eşi benzeri görülmemiş görüntülerle tanık olacaksınız.

Deadline to Disaster, Bloomberg HT'de yayınlanan ve 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 11:40'ta başlayan The David Rubenstein Show isimli programdan sonra saat 12:15'te başlayacak.

Deadline to Disaster programının yayını, 13:10'da yayınlanan Secrets of the Solar System isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

25 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 12:15'te Bloomberg HT'de hangi program yayınlanacak?

Deadline to Disaster yaşam programı yayını başlayacaktır.