Daha Yeni Başladık

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Daha Yeni Başladık, 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Daha Yeni Başladık programını saat 14:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğlenirken bir yandan da çalışan Duke, Villa Capri’nin müşterilerinin, özellikle de kadınların gözdesi durumundadır. Fakat Leo’nun gelişi tüm dengeleri altüst eder. Leo’nun herkesin ilgi odağı haline gelmesi Duke’u fazlasıyla rahatsız eder ve ikisi arasında çetin bir rekabet başlar. Fakat bir mafyanın tehdit oluşturması Duke ve Leo’nun arasındaki rekabeti bir kenara bırakıp birlikte çalışmalarına neden olur.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Daha Yeni Başladık, SinemaTV'de yayınlanan ve 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 12:30'da başlayan Radyoaktif isimli programdan sonra saat 14:30'da başlayacak.

Daha Yeni Başladık programının yayını, 16:15'te yayınlanan Deutschland 89 isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

22 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 14:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Daha Yeni Başladık filmi yayını başlayacaktır.