Daha Hızlı Daha Öfkeli

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Daha Hızlı Daha Öfkeli, 17 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Daha Hızlı Daha Öfkeli programını saat 01:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Carter Verone, yaklaşık bir yıldır gümrük görevlileri tarafından izlenen ve kara para akladığından şüphelenilen biridir. Ancak sıkı takibe ve araştırmalara karşı, bu işi bir ithalat-ihracat firmasının adı altında yapan Verone'nin hiçbir açığı yakalanamaz. Görevliler çaresiz kalıp, eski polis Brian O’Connor’ın kapısını çalarlar. Bu arada O’Connor, ekibiyle birlikte, yanına çocukluk arkadaşı Roman Pearce’ı da alarak, Verone’un güvenini kazanır. Bir yandan para aklama işini hızlandırırken; bir yandan da ajan Monica Clemente’le iş birliği yapar ve Verone’un ipliğini pazara çıkarmaya hazırlanır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Daha Hızlı Daha Öfkeli, Show TV'de 17 Ekim 2021 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:45'te başlayacak.

Daha Hızlı Daha Öfkeli programının yayını, 03:30'da yayınlanan Köşeyi Dönen Adam isimli film başlayana kadar devam edecek.

17 Ekim 2021 Pazar günü saat 01:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Daha Hızlı Daha Öfkeli filmi yayını başlayacaktır.