Cuma Sohbetleri

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Cuma Sohbetleri, 25 Aralık 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Cuma Sohbetleri programını saat 09:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Muhsin Bay’ın sunumu, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle ekrana gelen Cuma Sohbetleri'nde, Kur’an ve sünnet ışığında dini hayata ilişkin sorular yanıtlanıyor. Programda peygamber efendimizin hayatı, eşler arasındaki sorunlar, çocuk terbiyesi, kul hakkı ve dualar konularında merak edilen sorulara cevaplar veriliyor. Programda ayrıca konuyla ilgili izleyicilerden gelen sorulara ve merak edilen konulara ilişkin aydınlatıcı cevaplar veriliyor.

Cuma Sohbetleri, Kanal 7'de yayınlanan ve 25 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 07:45'te başlayan Cici Murat isimli programdan sonra saat 09:30'da başlayacak.

Cuma Sohbetleri programının yayını, 11:30'da yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

25 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 09:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Cuma Sohbetleri yaşam programı yayını başlayacaktır.