Çukur

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Çukur, 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Çukur programını saat 03:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Onların Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçova'ları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç, yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri döner ve yeni bir dönem başlar. Yamaç yıllar önce Çukur'u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Çukur, Show TV'de yayınlanan ve 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 01:30'da başlayan Kana Kan: Hesaplaşma isimli programdan sonra saat 03:15'te başlayacak.

Çukur programının yayını, 06:15'te yayınlanan Yeni Gelin isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 03:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Çukur dizisi yayını başlayacaktır.

Show TV (05.06.2021)
03:15
06:15
14:30
16:15