Cosmos: Yeni Dünyalar

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Cosmos: Yeni Dünyalar, 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Cosmos: Yeni Dünyalar programını saat 04:05'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ünlü astrofizikçi Neil deGrasse Tyson'ın anlatımı ile evrenin uzak köşelerini keşfe çıktığımız seri Cosmos, yeni sezonuyla izleyicilerle buluşuyor! Zamanın genişliğinde ve uzayın yoğunluğunda, keşfedilecek dünyaların sayısı ve anlatılacak hikayeler sonsuzdur. Cosmos: Yeni Dünyalar, kayıp ve henüz keşfedilmemiş dünyalara yapılacak heyecan verici ve umut dolu bir yolculuk sunarken, bizleri aynı zamanda geleceğin derinliklerine taşıyacak.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Cosmos: Yeni Dünyalar, National Geographic'de yayınlanan ve 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 03:20'de başlayan Korkusuz Balıkçılar isimli programdan sonra saat 04:05'te başlayacak.

Cosmos: Yeni Dünyalar programının yayını, 04:50'de yayınlanan Yıldızlara Ulaşmak isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 04:05'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Cosmos: Yeni Dünyalar yaşam programı yayını başlayacaktır.