Cordoba'nın Yeraltı Gizemleri

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Cordoba'nın Yeraltı Gizemleri, 1 Temmuz 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Cordoba'nın Yeraltı Gizemleri programını saat 15:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

National Geographic kaşifi arkeolog Fabio Amador, yaklaşık 2000 yıl öncesine dayanan modern Cordoba sokaklarının altında yatan antik gizemleri ortaya çıkarmak için büyüleyici bir yolculuğa çıkıyor. Fabio, Cordoba'nın unutulmuş geçmişini keşfetmek ve tekrar canlandırmak için en son teknolojiyi kullanarak arkeologlara katılıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Cordoba'nın Yeraltı Gizemleri, National Geographic'de yayınlanan ve 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 14:20'de başlayan Korkusuz Balıkçılar isimli programdan sonra saat 15:15'te başlayacak.

Cordoba'nın Yeraltı Gizemleri programının yayını, 16:10'da yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 15:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Cordoba'nın Yeraltı Gizemleri yaşam programı yayını başlayacaktır.