Çok Güzel Hareketler 2

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, 27 Aralık 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Çok Güzel Hareketler 2 programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Bölüme usta oyuncu Oya Başar konuk oluyor. Kaza yapan dolmuştaki yolcuların, polis memurunu hayrete düşüren birbirinden komik ifadeleri, çocuklarının yaşadığı bir odalı evi görüp şoka giren aile, komşuları tarafından göz hapsine alınan kızın defilesi, çok zengin bir kostüm partisinde yaşananlar, rüyasında ak sakallı dedesini gören gencin kahkahalarla izlenecek haklı isyanı ve çok daha fazlası Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni bölümünde ekrana geliyor.

Çok Güzel Hareketler 2, Kanal D'de yayınlanan ve 27 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Çok Güzel Hareketler 2 programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

27 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Çok Güzel Hareketler 2 eğlence programı yayını başlayacaktır.