Çok Güzel Hareketler 2

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, 14 Eylül 2021 Salı günü ekrana geliyor. Çok Güzel Hareketler 2 programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çgh anneleri, altyapı ile üstyapının birleştiğinden habersiz bir araya gelir. Herkes kendi çocuğunu övme telaşesine düşünce kahkahalar havada uçuşur. Kızlarının bir dizide oynamasına çok sevinen aile fertlerinin rolü beğenmemesiyle yaşadığı hayal kırıklığı, sevgilisini kıskanmadığını ispat etmeye çalışan bir genç kızın düzenlediği parti, yüz yüze eğitime başlayan çocukların okula adapte olamadıkları adaptasyon süreci, kendi ayakları üzerinde durmak için simülasyon sınavına giren gencin yaşadıkları, eşinden ayrılma kararı alan kadının baba evine dönüş hikayesi ve çok daha fazlası Çok Güzel Hareketler 2’nin kahkaha dolu yeni bölümünde.

Çok Güzel Hareketler 2, Kanal D'de yayınlanan ve 14 Eylül 2021 Salı günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Çok Güzel Hareketler 2 programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

14 Eylül 2021 Salı günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Çok Güzel Hareketler 2 eğlence programı yayını başlayacaktır.