Çok Filim Hareketler Bunlar

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çok Filim Hareketler Bunlar, 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Çok Filim Hareketler Bunlar programını saat 14:00'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

BKM Mutfak ekibi, dokuz ayrı öyküyü ve film türünü tek filme sığdırarak bir ilki gerçekleştiriyor. Filmde şu öyküler yer alıyor: Yaz tatilinde sadece aşkın peşinde olanlar, tatile gidemeyip evde sivrisineklerle savaşanlar, sadece günübirlikçi olarak denizle buluşanlar, yazı mezuniyet balosu ile karşılamak için önce mahalleliyle uğraşanlar, yaz tatilinin en güzel hediyesi bisikletin değerini bilemeyenler, tatile uçakla gidenler ve tatili bitip okula dönerken hâlâ ayakları yerden kesik olanlar.

Çok Filim Hareketler Bunlar, Star TV'de yayınlanan ve 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 12:00'de başlayan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Çok Filim Hareketler Bunlar programının yayını, 16:30'da yayınlanan En Güzel Bölüm isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 14:00'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Çok Filim Hareketler Bunlar filmi yayını başlayacaktır.