Çocuklar Duymasın

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Çocuklar Duymasın, 30 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Çocuklar Duymasın programını saat 01:30'da teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sert, aslında ne kadar duygusal olsa da duygularını göstermekten kaçınan, anti romantik, kıskanç Taş Fırın erkeği Haluk ile modern, kariyerinin zirvesinde olan ve romantizm beklentisinden hiç vazgeçmeyen Meltem’in evlilikleri, dostlarıyla ilişkileri, iş hayatları ve ev içi küçük problemleri her zamanki gibi ön plandadır. Artık çocuklar büyümüş ve her ikisi de evden gitmiştir. Ancak Haluk ve Meltem, Emine ve Emine’nin kayınvalidesi Kükrek Kadriye sayesinde hiç yalnız kalmazlar. Dominant teyze Gönül ve Zero Tuna’nın gündemi TEOG’dur. Çocukları Beton Orçun ve Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Bir TEOG annesi olan Gönül, çocukları internetten uzaklaştırıp ders çalışmalarını sağlamak için elinden geleni yapar.

Çocuklar Duymasın, teve2'de 30 Mayıs 2021 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:30'da başlayacak.

Çocuklar Duymasın programının yayını, 03:00'te yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

30 Mayıs 2021 Pazar günü saat 01:30'da teve2'de hangi program yayınlanacak?

Çocuklar Duymasın dizisi yayını başlayacaktır.