Cinayet Süsü

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Cinayet Süsü, 23 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Cinayet Süsü programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Başkomiser Emin, komiser Salih, komiser Asuman ve komiser yardımcısı Alaattin'den oluşan Cinayet Büro ekibi ilginç bir vaka ile karşı karşıyadır. Birbiri ardına işlenen cinayetleri araştıran ekip, hiçbir delil ve ipucuna ulaşamaz. Cinayetlerin gittikçe artması, basının ve halkın olayla fazlasıyla ilgilenmesi, buna rağmen ekibin hiçbir ilerleme kaydedememesi Başkomiser Emin ve arkadaşları üzerinde büyük bir baskı oluşturur. Bu sırada Emniyet Genel Müdürü, davanın çözümünde yardımcı olması için “suç uzmanı” Dizdar Koşu'yu Emin'in ekibine atar. Üzerlerindeki baskıdan dolayı iyice ezilen Emin ve ekibi, karşılaştıkları en tuhaf seri cinayet zincirini çözebilmek için her yönteme başvurur. Bu kedi fare oyununda katili mi pes edecektir yoksa polisler mi?

Cinayet Süsü, atv'de yayınlanan ve 23 Eylül 2021 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Cinayet Süsü programının yayını, 22:10'da yayınlanan İkimizin Sırrı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

23 Eylül 2021 Perşembe günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Cinayet Süsü filmi yayını başlayacaktır.