Çin Seddi

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çin Seddi, 7 Ocak 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Çin Seddi programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Barutu bulup Avrupa'ya götürebilmek amacıyla Uzak Asya’ya gelen bir kervan önce bir çetenin, sonra da gizemli bir canavarın saldırısına uğrar. Ekipten sadece William ve Pero hayatta kalır. William, kendilerine saldıran canavarın kolunu koparmayı başarmıştır. İkili daha sonra Çinli askerler tarafından esir alınıp karargâha götürülürler. Burada, karşılaştıkları canavarın 'taotie' adlı çok güçlü ve aynı zamanda akıllı bir yaratık olduğunu, her 60 yılda bir Çin Seddi'ne saldırdıklarını ve yakın zamanda gelmesi beklenen yeni bir saldırı için hazırlıklar yapıldığını öğrenirler. William ve Pedro, barutu bulma göreviyle canavara karşı savaşmak arasında sıkışırlar.

Çin Seddi, atv'de yayınlanan ve 7 Ocak 2022 Cuma günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Çin Seddi programının yayını, 22:00'de yayınlanan El Royal'de Zor Zamanlar isimli film başlayana kadar devam edecek.

7 Ocak 2022 Cuma günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Çin Seddi filmi yayını başlayacaktır.