Cimri ve Cömert

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Cimri ve Cömert, 2 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Cimri ve Cömert programını saat 12:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Harun ve Cemal zıt karakterde iki kardeştir. Harun ne kadar cömert ve eli açıksa, balıkçı Cemal de o kadar cimri ve eli sıkıdır. Pintiliğinden dolayı çok zeki olan oğlu Ali'yi üniversiteye göndermez. Ali, kıt kanaat geçinen amcası Harun ve yengesi Asiye’nin gönderdikleriyle son sınıfa gelebilmiştir. Ali, birikmiş borçlarını ödeyebilirse mezun olabilecek ve memleketine dönecektir. Harun ve Asiye son çare olarak Pinti Cemal'in kapısını çalarlar fakat Cemal para vermeye yanaşmaz. Pinti Cemal onlara bir kaç kasa balık verir ve bunları satıp parasını oğluna göndermelerini önerir. Cemal, kardeşini kandırmış, bozuk balıkları yutturmuştur. Gel gelelim çöpe gidecek balıklardan birinin karnından eşsiz güzellikte büyük bir inci çıkar. Harun ve Asiye, en çaresiz zamanlarında yüzlerini güldüren bu sürprizi Ali’nin kısmeti sayarlar. İnciye paha biçilememektedir. Cemal balıkları kendisinin Harun'a verdiğini ve incinin kendi malı olduğunu düşünmektedir. Hırsızlıkla suçladığı kardeşi Harun'u hapse attı

Cimri ve Cömert, Kanal 7'de yayınlanan ve 2 Eylül 2021 Perşembe günü saat 10:50'de başlayan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli programdan sonra saat 12:30'da başlayacak.

Cimri ve Cömert programının yayını, 14:30'da yayınlanan Mutfağım Şahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

2 Eylül 2021 Perşembe günü saat 12:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Cimri ve Cömert filmi yayını başlayacaktır.