Çılgın Dersane 4: Ada

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çılgın Dersane 4: Ada, 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Çılgın Dersane 4: Ada programını saat 04:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hadi Hoca öğrencilerine jest yaparak onları hem denizden mahrum olmayacakları hem de derslerini yapabilecekleri bir adaya yollamaya karar verir. Bu fikir tüm öğrencilerin hoşuna gitmiştir. Herkes kafasından gidecekleri yerin ve denizin, sahilin hayalini kurarken Kaptan adaya yakın bir yerde onları denize atar. Zar zor sahile çıktıklarında gördüklerine inanamazlar. Issız bir adaya çıkarlar. Artık onlar birer surviverdır. Bir rastlantı sonucu adadan kurtulup 5 yıldızlı bir tatil köyüne vardıklarındaysa onları yeni sürprizler beklemektedir.

Çılgın Dersane 4: Ada, FOX'de yayınlanan ve 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 02:30'da başlayan Fulya ile Umudun Olsun isimli programdan sonra saat 04:30'da başlayacak.

Çılgın Dersane 4: Ada programının yayını, 06:00'da yayınlanan Aşk Yeniden isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

21 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 04:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Çılgın Dersane 4: Ada filmi yayını başlayacaktır.