Çığır Açanlar: Virüs ile Mücadele

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Çığır Açanlar: Virüs ile Mücadele, 6 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Çığır Açanlar: Virüs ile Mücadele programını saat 23:00'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gözle görülemeyen bir düşman, insanlık adına büyük bir tehdit oluşturuyor. Çığır Açanlar: Virüs ile Mücadele, pandeminin geçmişini, günümüzdeki durumunu ve hatta geleceğini ele alıyor. İnsanların hayatları için hastane ve laboratuvarlarda ön safta savaşan ve virüs biliminde heyecan verici keşifler yapmaya devam eden bilim insanlarının hikayelerine tanık oluyoruz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Çığır Açanlar: Virüs ile Mücadele, National Geographic'de yayınlanan ve 6 Haziran 2021 Pazar günü saat 22:00'de başlayan Okyanusun Kahramanları isimli programdan sonra saat 23:00'te başlayacak.

Çığır Açanlar: Virüs ile Mücadele programının yayını, 23:55'te yayınlanan Gökyüzünden Avrupa Özel isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

6 Haziran 2021 Pazar günü saat 23:00'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Çığır Açanlar: Virüs ile Mücadele yaşam programı yayını başlayacaktır.