Çığır Açan Buluşlar

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Çığır Açan Buluşlar, 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Çığır Açan Buluşlar programını saat 06:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ebola virüsü, susuzluk, robotik gelişmeler gibi pek çok farklı konuda yapılan modern buluşları geçen sezon ekrana taşıyan, ünlü isimlerin sunumuyla çok ses getiren yapım Çığır Açan Buluşlar 2. sezonu ile National Geographic ekranlarına geliyor. Bu sezon da farklı disiplinlerden, farklı alanlardan pek çok buluş ekrana gelirken, dünyaya nasıl katkılarının olduğu da ayrıntılı bir şekilde incelenecek. Bu sezonun konuları arasında bağımlılık, kanser tedavisi, siber suçlar gibi güncel olaylar yer alıyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Çığır Açan Buluşlar, National Geographic'de yayınlanan ve 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 05:15'te başlayan Nazilerin Mega Yapıları: Savaşa Hazır isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Çığır Açan Buluşlar programının yayını, 06:45'te yayınlanan Kanunsuz Ada isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 06:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Çığır Açan Buluşlar yaşam programı yayını başlayacaktır.