Cici Murat

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Cici Murat, 25 Aralık 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Cici Murat programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Güllü, yörenin en varlıklı kişilerinden Cici Murat’ın kızıdır. Cici Murat, kızının evlenme yaşına geldiğine kanaat getirerek artık kızı için bir kısmet aramaya başlar. Fakat Güllü köyde çobanlık yapan Ömer’e sevdalıdır. Bu sevdadan köyde kimsenin haberi yoktur. Cici Murat, tüm yöreye haber salarak Güllü için damat adayı aradığını ilan eder ve kısa zamanda konağın önünde uzun bir kuyruk oluşur. Bu arada Güllü de Ömer’in kendisini istemeye gelmesi için baskı yapar fakat çoban Ömer’i ikna edemez. Cici Murat, çiftliğinde yetiştirdiği azgın köpekleri geçerek ahırdan bir kır atı alacak cesur kişiye kızını vereceğine söz verir.

Cici Murat, Kanal 7'de yayınlanan ve 25 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Cici Murat programının yayını, 09:30'da yayınlanan Cuma Sohbetleri isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

25 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Cici Murat filmi yayını başlayacaktır.