Cici Annem

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Cici Annem, 4 Eylül 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Cici Annem programını saat 09:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İrem için iş hayatı ve kariyeri yuvasından ve istemeyerek doğurduğu kızından önde gelmektedir. İrem kocasını ve kızını gelecekteki başarılarının önünde bir engel olarak görmektedir. Sonunda kocasından boşanır ve kızı Esin'i de almak istemez. Esin bir süre sonra babasının başka bir kadınla evleneceği haberi ile sarsılır. Bir üvey anne istememektedir. Çünkü üvey anne, Esin'in gözünde dayak, eziyet ve korku demektir. Esin'in babası Ufuk'la evlenen Zeynep, hiç de düşündüğü gibi çıkmaz. Kendisi de üvey anne elinde büyüyen ve çok acı çeken Zeynep, Esin'e yaşadıklarının tam tersi şekilde davranmaktadır.

Cici Annem, Kanal 7'de yayınlanan ve 4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 07:45'te başlayan Yürekte Sızı isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Cici Annem programının yayını, 10:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 09:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Cici Annem filmi yayını başlayacaktır.