Charlie'nin Melekleri

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Charlie'nin Melekleri, 25 Ağustos 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Charlie'nin Melekleri programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Knox Technologies’nin kurucusu Eric Knox, ofisinden kaçırılmıştır. Knox, kaçırılmadan önce parmak izi çıkartma tekniklerinden daha doğru saptamalar yapan, yabancı ellere geçerse bir felakete yol açabilecek bir ses tanıma yazılımı icat etmiştir. Knox’un ortadan kaybolmasından sonra, Knox Technologies’nin Başkanı Vivian Wood, Charlie ile irtibata geçer ve meleklerinin yardımını ister. Charlie’nin Melekleri işe Knox’un ezeli rakibi, dünyanın en büyük telekomünikasyon uydu ağına sahip Red Star Systems’in sahibi Roger Corwin’i yakın takibe almakla başlar. Meleklerimiz, kılık değiştirerek ve kadınsı cazibelerini kullanarak, Corwin’in arkadaş grubuna sızmaya ve iş yaptığı insanlarla bağlantıya geçmeye çalışacaklardır.

Charlie'nin Melekleri, atv'de yayınlanan ve 25 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Charlie'nin Melekleri programının yayını, 22:30'da yayınlanan Bağlılık Aslı isimli film başlayana kadar devam edecek.

25 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Charlie'nin Melekleri filmi yayını başlayacaktır.