Charlie'nin Melekleri

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Charlie'nin Melekleri, 15 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Charlie'nin Melekleri programını saat 05:00'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eric Knox elektronik sistemlerde uzmanlaşmış bir adamdır. Bir gün kim tarafından olduğu belli olmasa da kaçırıldığı haberi ulaşır. Dylan, Alex ve Natalie'den oluşan Charlie'nin Melekleri ekibi bu esrarengiz olayı çözümlemek üzere görevlendirilirler. Knox'un oldukça önemli bir teknolojiyi temsil eden son buluşu da onunla beraber ortadan kaybolmuştur. Bu icat sayesinde kötücül insanlar dünyanın herhangi bir yerinde cereyan etmekte olan bir telefon konuşmasını dinleyebileceklerdir. Charlie'nin Melekleri'nin bu adamları bir an önce durdurmaları gerekmektedir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Charlie'nin Melekleri, SinemaTV'de yayınlanan ve 15 Haziran 2021 Salı günü saat 03:15'te başlayan Grace'i Aramak isimli programdan sonra saat 05:00'te başlayacak.

Charlie'nin Melekleri programının yayını, 07:15'te yayınlanan Kayıt Altında (2016) isimli film başlayana kadar devam edecek.

15 Haziran 2021 Salı günü saat 05:00'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Charlie'nin Melekleri filmi yayını başlayacaktır.