Ceviz Oynamaya mı Geldin?

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ceviz Oynamaya mı Geldin?, 8 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Ceviz Oynamaya mı Geldin? programını saat 12:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cemil küçük olmasına rağmen nüfus kağıdına büyük bir yaşta yazılmıştır. Biraz büyüyüp ergenlik çağına geldiğinde kendisinden yaşça büyük olan Gülsüm ile evlendirilir. Evlilik nedir bilmeyen Cemil, hala sokakta arkadaşlarıyla oyunlar oynamaktadır. Eşiyle hiç ilgilenmeyen Cemil’in en sevdiği oyun ise ceviz oyunudur. Öte yandan Cemil’in ailesi Gülsüm gelinden bir bebek beklemektedir. Gülsüm ise ne eşine, ne kendi ailesine ne de Cemil’in ailesine bir şey diyememektedir. Cemil yaşı büyük yazıldığı için askere alınır. Aylar sonra Cemil askerden döner. Fakat artık eski Cemil değildir ve onu askerden döndüğünde köyde birçok sorun beklemektedir.

Ceviz Oynamaya mı Geldin?, Kanal 7'de yayınlanan ve 8 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 10:50'de başlayan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli programdan sonra saat 12:45'te başlayacak.

Ceviz Oynamaya mı Geldin? programının yayını, 14:30'da yayınlanan Mutfağım Şahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

8 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 12:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Ceviz Oynamaya mı Geldin? filmi yayını başlayacaktır.