Cenaze İşleri

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Cenaze İşleri, 5 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Cenaze İşleri programını saat 19:30'da teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eskişehir Odunpazar Belediyesi'nde cenaze işleri görevlisi olan Orhan, kimsesizler mezarlığının da sorumlusudur. Sevgilisi Serpil’le evlenmek ister; fakat parasızlıktan evlenemez. Orhan’ın arkadaşı Rafet, bir cesedi ortadan kaldırmak ister ve bunun için Orhan'dan para karşılığında cesedin kimsesizler mezarlığına gömülmesini talep eder. Orhan’ın vicdanı rahat etmez; ancak alacağı parayla Serpil’le evlenebileceğini düşünür ve istemeyerek de olsa teklifi kabul eder. Fakat cesedin gömülmesi sırasında, adamın ölmediği fark edilir ve işler karışır.

Cenaze İşleri, teve2'de yayınlanan ve 5 Eylül 2021 Pazar günü saat 18:00'de başlayan Çok Gezenti isimli programdan sonra saat 19:30'da başlayacak.

Cenaze İşleri programının yayını, 21:30'da yayınlanan Babamın Ceketi isimli film başlayana kadar devam edecek.

5 Eylül 2021 Pazar günü saat 19:30'da teve2'de hangi program yayınlanacak?

Cenaze İşleri filmi yayını başlayacaktır.