Çember: Sırlar Apartmanı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çember: Sırlar Apartmanı, 12 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Çember: Sırlar Apartmanı programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir süredir cinayet büroda sessizlik hakimdir. Bundan fırsat bulan ekibimiz öğle yemeği için sahilde köfte ekmek yerken, yemekleri bir çığlık tarafından bölünür. Ünlü polisiye yazarı Selçuk Güneş, yaşadığı Güneş Apartmanı’nın terasından aşağı atılmış, asistanı Melisa Soyer ise sırtından bıçaklanmıştır. Apartmana giren çıkan kimse yoktur; katil içeriden biridir. Selçuk Güneş’in oyuncu olma hayalleri ile yanıp tutuşan küçük oğlu Mahir, kumarbaz büyük oğlu Deniz, apartmanın kapıcısı Hako, giriş dairede oturan Rum falcı Fotini ve Şermin apartman sakinlerinden oluşan şüphelilerdir. Araştırma derinleştikçe apartmanda yaşayanların sırları ve geçmişindeki hayaletler ise bir bir ortaya çıkacaktır.

Çember: Sırlar Apartmanı, Kanal D'de yayınlanan ve 12 Eylül 2021 Pazar günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Çember: Sırlar Apartmanı programının yayını, 22:15'te yayınlanan Camdaki Kız isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

12 Eylül 2021 Pazar günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Çember: Sırlar Apartmanı filmi yayını başlayacaktır.