Çember: Karanlığın Gözleri

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çember: Karanlığın Gözleri, 29 Temmuz 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Çember: Karanlığın Gözleri programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Üniversite araştırma görevlisi olan Prof. Dr. Sinan Demirhan evinde ailesiyle birlikteyken saldırıya uğrar. Olay yerinde kanlar yazılmış şifreli mesajlar bulunur. Karısı ve kızı ölürken saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan profesör yoğun bakımda uyutulur. Bir yandan Tübitak’tan gelen bir kriptoloji uzmanının yardımıyla şifreleri çözmeye çalışırken, diğer yandan profesörün kendi ürettiği enerjiyle giden bir araç prototipi üzerinde çalıştığını öğrenen özel birim polisleri, kendilerini inanılmaz bir komplonun ortasında bulurlar.

Çember: Karanlığın Gözleri, Kanal D'de yayınlanan ve 29 Temmuz 2022 Cuma günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Çember: Karanlığın Gözleri programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

29 Temmuz 2022 Cuma günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Çember: Karanlığın Gözleri filmi yayını başlayacaktır.