Çember: Güven Bana

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çember: Güven Bana, 13 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Çember: Güven Bana programını saat 04:00'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Baraj gölünün sularının çekilmesiyle ortaya çıkan kırmızı bir bavulun içinde insan iskeleti bulunur. Yapılan ilk incelemede kemiklerin genç bir kadına ait olduğu anlaşılır. Haberi öğrenen kimyager Ersin, kemiklerin 6 ay önce kaybolan karısı Oya'ya ait olmasından endişelenmektedir. Karısına aşık Ersin'in tek istediği katilin bir an evvel bulunmasıdır. Elde edilen ipuçları ekibi bambaşka bir yola sokar. İpuçları farklı kişilerin katil olduğunu gösterse de ortada tek bir gerçek soru vardır. Oya'yı kim ve neden öldürmüştür?

Çember: Güven Bana, Star TV'de yayınlanan ve 13 Haziran 2021 Pazar günü saat 01:30'da başlayan Menajerimi Ara isimli programdan sonra saat 04:00'te başlayacak.

Çember: Güven Bana programının yayını, 06:00'da yayınlanan Geniş Aile isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

13 Haziran 2021 Pazar günü saat 04:00'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Çember: Güven Bana filmi yayını başlayacaktır.