Cehennem Melekleri 3

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Cehennem Melekleri 3, 4 Ocak 2022 Salı günü ekrana geliyor. Cehennem Melekleri 3 programını saat 19:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Efsane oyunculardan oluşan geniş kadrosuyla, aksiyon klasikleri arasında yer alacak Expendables serisinin son filmi… Yıllar önce Barney (Sylvester Stallone) ile birlikte Cehennem Melekleri ekibini kuran Conrad Stonebanks (Mel Gibson), bu kez Barney, Christmas (Jason Statham) ve ekibi ile karşı karşıyadır. Conrad, son zamanlarda silah tüccarlığı yapmaktadır ve Barney de onu öldürmesi için baskı altındadır. Diğer yandan Conrad, Cehennem Melekleri’ni ortadan kaldıracak bir plan yapmaktadır. Barney’nin ise başka planları vardır. Ekibe çok daha hızlı, genç ve teknik adamlar alır. Bu kez verecekleri savaş, daha çok kişisel bir mücadele olacaktır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Cehennem Melekleri 3, SinemaTV'de yayınlanan ve 4 Ocak 2022 Salı günü saat 17:15'te başlayan Velayet isimli programdan sonra saat 19:15'te başlayacak.

Cehennem Melekleri 3 programının yayını, 21:30'da yayınlanan Süperstar isimli film başlayana kadar devam edecek.

4 Ocak 2022 Salı günü saat 19:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Cehennem Melekleri 3 filmi yayını başlayacaktır.