Çatı Katı Aşk

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Çatı Katı Aşk, 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Çatı Katı Aşk programını saat 07:15'te teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çatı Katı, geniş ve sımsıcak bir aileye iki yabancı misafirin dahil olmasıyla başlar. Dayanışmayla ve birbirine tutunarak yaşayan bu aileye minik bir yalanla katılan Ateş ve Yasemin, bu çatının altında önce aşkla çarpışacak, sonra yalanlarıyla sınanacak ama zaman içinde dostluğu, paylaşmayı ve sevgiyi göreceklerdir. Karakterleri birbirine taban tabana zıt, farklı sosyal sınıflardan ve kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin, ailelerini karşılarına alma pahasına her şeyin üstesinden gelip bir arada kalmayı başarabilecek midir?

Çatı Katı Aşk, teve2'de yayınlanan ve 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 06:00'da başlayan Ihlamurlar Altında isimli programdan sonra saat 07:15'te başlayacak.

Çatı Katı Aşk programının yayını, 09:30'da yayınlanan Geniş Aile isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

30 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 07:15'te teve2'de hangi program yayınlanacak?

Çatı Katı Aşk dizisi yayını başlayacaktır.