Çat Kapı Aşk

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çat Kapı Aşk, 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Çat Kapı Aşk programını saat 22:00'de FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Su, hayatının aşkının bir gün mutlaka kendisini bulacağına inanan hayalperest bir kadındır. Aras ise, herkesten gizlemeye çalıştığı rahatsızlığından muzdarip olan genç bir avukattır. Bir gün Su, Aras ile yolda çarpışınca onun hayatının aşkı olabileceğini düşünür. Hayatının aşkının o olup olmadığına dair bir işaret bekleyen Su, çok geçmeden bir mucize ile karşılaşır. Alt katına taşınan ve kendisinden gürültü yaptığı için şikayetçi olan komşusuna daha görmeden sinir olan Su, komşusunun Aras olduğunu öğrenmesiyle büyük bir şok yaşar. Beklenen aşk bacayı sardığında ise Aras ve Su kendisini masalsı bir hikayenin içerisinde bulur.

Çat Kapı Aşk, FOX'de yayınlanan ve 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Aile Hükümeti isimli programdan sonra saat 22:00'de başlayacak.

Çat Kapı Aşk programının yayını, 23:45'te yayınlanan Aile Hükümeti isimli film başlayana kadar devam edecek.

19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 22:00'de FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Çat Kapı Aşk filmi yayını başlayacaktır.