Çapkın Hırsız

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çapkın Hırsız, 2 Ekim 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Çapkın Hırsız programını saat 01:00'de 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yoksul ve çapkın iki arkadaşın başlarından geçen serüveni konu alan eğlenceli bir macera öyküsü. Orhan, yıllardır arkadaşı Celal ile birlikte hırsızlık ve soygunlar yaparak geçinmektedir. Günün birinde Avrupa’ya gider ve üç yıl sonra geri döner. Aşık olduğu teyze kızı Nesrin ile evlenme planları yapmaktadır. Ancak üç yıldır onu beklemekten bıkan Nesrin bir polisle nişanlanmıştır. Orhan, onları ayırabilmek için her yolu dener ve ilginç bir numarayla bunu başarır. Artık yapması gereken tek şey onun kalbini tekrar kazanmaktır. Ancak daha önce son bir soygun daha yapmaya karar verir. Celal’in büyükbabasının köşkünü soymak için genç adamın yerine geçer ve onların torunuymuş gibi rol yapmaya başlar.

Çapkın Hırsız, 360'de 2 Ekim 2021 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:00'de başlayacak.

Çapkın Hırsız programının yayını, 03:00'te yayınlanan Ben Bilirim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

2 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 01:00'de 360'ta hangi program yayınlanacak?

Çapkın Hırsız filmi yayını başlayacaktır.