Çanakkale İçinde Vurdular Beni

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çanakkale İçinde Vurdular Beni, 31 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. Çanakkale İçinde Vurdular Beni programını saat 00:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yalın, çok başarılı ve popüler bir yönetmendir. Fakat kendi kültürüne oldukça yabancıdır. Çanakkale ile ilgili uluslararası çapta beğeni toplayacak bir film yapmayı istemektedir. Çekim mekanlarını araştırmak için Çanakkale'ye gider. Fakat orada olduğu süre içinde sürekli yaralı bir asker görür. Yaralı askerin ardından gittiği bir gün olağandışı olaylar yaşar. Bir süre sonra eve dönen Yalın, yıllardır dargın olduğu babasının kendisini görmek istediğini öğrenir. Babasının ziyarete giden genç adamı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Çanakkale İçinde Vurdular Beni, Kanal 7'de 31 Ağustos 2021 Salı günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Çanakkale İçinde Vurdular Beni programının yayını, 03:00'te yayınlanan Tekrar Programlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

31 Ağustos 2021 Salı günü saat 00:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Çanakkale İçinde Vurdular Beni filmi yayını başlayacaktır.