Can Yoldaşım

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Can Yoldaşım, 28 Aralık 2021 Salı günü ekrana geliyor. Can Yoldaşım programını saat 15:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zakir eğitim alanına geldiğinde Sandiya’yı karşısında görünce şok olur. Planının işe yaramadığını gören Zakir büyük bir bozguna uğrar. Bozuk pusulayı Roma’nın aldığını öğrenen Zakir çok öfkelenir. Roma’nın bir türlü eğitim alanına dönmemesi herkesi çok endişelendirir. Sandiya ve arkadaşları sonunda Roma’yı bulur. Roma pusulasının bozulduğunu ve bu yüzden yönünü bulamadığını söyleyince komiser pusulaya bakar. Pusula’nın bir mıknatısla bozulduğunu öğrenen Sandiya olayın peşine düşer. Sandiya Zakir’in yaptıklarını anlayacak mı?

Can Yoldaşım, Kanal 7'de yayınlanan ve 28 Aralık 2021 Salı günü saat 14:30'da başlayan Mutfağım Şahane isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Can Yoldaşım programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Haber Saati isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

28 Aralık 2021 Salı günü saat 15:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Can Yoldaşım dizisi yayını başlayacaktır.