Can Yoldaşım

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Can Yoldaşım, 19 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Can Yoldaşım programını saat 16:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Santos Çavi’nin düğün hazırlıklarına başlar. Düğün salonu için endişelenen Santos Suraj’ın bunu çözdüğünü öğrenince çok rahatlar. Suraj kiraladığı düğün salonuna gidip parayı ödemek ister. Fakat salon sahibi Suraj’la konuşurken salonun o tarihte başkasına ayırtıldığını söyler. Suraj bunun nasıl olduğunu sorgulayınca salon sahibi kapora parasını ödeyen kişinin salonu kiralayabileceğini belirtir.

Can Yoldaşım, Kanal 7'de yayınlanan ve 19 Aralık 2021 Pazar günü saat 15:10'da başlayan Dünyanın Tadı isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Can Yoldaşım programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Hafta Sonu Haberleri isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

19 Aralık 2021 Pazar günü saat 16:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Can Yoldaşım dizisi yayını başlayacaktır.