Camdaki Kız

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Camdaki Kız, 17 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Camdaki Kız programını saat 16:15'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nalan ve Sedat erteledikleri balayında güzel vakit geçiriyorken Cana’dan gelen telefon Sedat’ın endişelenmesine sebep olur ve Nalan’ın bileğini burkması bahanesi ile İstanbul’a geri dönerler. Feride, Nalan ve Sedat’ın yakınlaşmalarından memnundur. Hayri, Sedat’ın Nalan’ı aldatmasını hazmedemezken, Billur, Hayri’den hoşlanmıştır. Levent’in ablasının konağa ziyareti Rafet ve Levent arasındaki gerilimi artırır ve Selen altından kalkamayacağı bir yalan söylemek durumunda kalır. Bu sırada Alp’in ise ortalığı karıştıracak planları vardır.

Camdaki Kız, Kanal D'de yayınlanan ve 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 14:00'te başlayan Arka Sokaklar isimli programdan sonra saat 16:15'te başlayacak.

Camdaki Kız programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

17 Ekim 2021 Pazar günü saat 16:15'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Camdaki Kız dizisi yayını başlayacaktır.