Camdaki Kız

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Camdaki Kız, 2 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Camdaki Kız programını saat 22:45'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız, Kanal D'de yayınlanan ve 2 Eylül 2021 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Jurassic World: Yıkılmış Krallık isimli programdan sonra saat 22:45'te başlayacak.

Camdaki Kız programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

2 Eylül 2021 Perşembe günü saat 22:45'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Camdaki Kız dizisi yayını başlayacaktır.