Cambazhane Gülü: Fadime

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Cambazhane Gülü: Fadime, 4 Şubat 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Cambazhane Gülü: Fadime programını saat 19:00'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cevriye’nin çadır tiyatrosunda cambazlık ve şarkıcılık yapan Fadik’in, mütevazı ve mutlu bir hayatı vardır. Bir gün tiyatroyu izlemeye gelen Memo, gidecek yeri olmadığı için süpürgeci olarak çadır tiyatrosuna katılır. Bu arada Fadik ile Memo arasında bir yakınlaşma başlar. Bu durum yanlış anlaşılınca, Memo çadırı terk etmek zorunda kalır. Fadik, bir gün vitrinde 'Cambazhane Gülü Fadik' isimli bir kitap görür ve peşine düşerek, Memo’yu bulmayı ümit eder. Ancak onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

Cambazhane Gülü: Fadime, 360'de yayınlanan ve 4 Şubat 2023 Cumartesi günü saat 18:00'de başlayan Alem Plus isimli programdan sonra saat 19:00'da başlayacak.

Cambazhane Gülü: Fadime programının yayını, 20:45'te yayınlanan Aileler Yarışıyor isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

4 Şubat 2023 Cumartesi günü saat 19:00'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Cambazhane Gülü: Fadime filmi yayını başlayacaktır.