Cam Tavanlar

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Cam Tavanlar, 21 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Cam Tavanlar programını saat 23:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kadınların merdivenleri tek tek tırmandığı, erkeklerin ise asansörle dümdüz yukarı çıktığı bir dünyadayız. Bu dünyanın tam ortasında, azimli, çalışkan, güçlü bir kadın; Leyla… Dişiyle tırnağıyla kurduğu restoran zincirinin CEO’su… Erkekler dünyasında bir kadın olarak varlığını korumaya çalışan Leyla, restoranda ansızın patlak veren bir yangının sonuçlarıyla mücadele etmeye başlıyor fakat devasa bir problemin adım adım yaklaştığından henüz habersiz… Leyla ve başarılı bir yönetici olan Cem Kumcu’nun yollarının kesişmesi, ikili arasında kolay kolay sönmeyecek bir yangın başlatıyor. Alevler yükseldikçe mücadele, rekabet, çekişme ve aşk harlanacak; ikili kendilerini büyük bir savaşın içinde bulacak. Bakalım bu savaşın bir galibi olacak mı?

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Cam Tavanlar, Show TV'de yayınlanan ve 21 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da başlayan Kahraman Babam isimli programdan sonra saat 23:15'te başlayacak.

Cam Tavanlar programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

21 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 23:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Cam Tavanlar dizisi yayını başlayacaktır.