Çakallarla Dans 5

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çakallarla Dans 5, 14 Ekim 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Çakallarla Dans 5 programını saat 03:40'ta atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çakallarla Dans 5, şartlı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu ediyor. Hâkim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum ekip için hiç de kolay değildir. Bu sırada Kayınço Gökhan’ın hayatı aldığı haberle bambaşka bir hal alır. Gökhan, yıllar önce yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden çocuğu olduğunu öğrenir. Üstelik kızı Leyla, zengin ve züppe bir çocuk olan Sinan ile birliktedir. Gökhan henüz bir kızı olduğuna alışamamışken bir de Sinan’ı öğrenince deliye döner. Böyle bir çocuğun kızı ile olmasını gururuna yediremeyen Gökhan, Sinan’la Leyla’yı ayırmaya karar verir. Bunu tek başına yapamayacağını anlayan Gökhan çakallar grubundan yardım ister.

Çakallarla Dans 5, atv'de yayınlanan ve 14 Ekim 2021 Perşembe günü saat 01:30'da başlayan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli programdan sonra saat 03:40'ta başlayacak.

Çakallarla Dans 5 programının yayını, 05:40'ta yayınlanan Maraşlı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

14 Ekim 2021 Perşembe günü saat 03:40'ta atv'de hangi program yayınlanacak?

Çakallarla Dans 5 filmi yayını başlayacaktır.