Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı, 10 Ocak 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı programını saat 00:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dört kahramanımız Gökhan, Hikmet, Necmi ve Servet, koşullu olarak hapishaneden çıktıktan sonra birlikte grup terapisine gitmektedir. Ancak Del Piero Hikmet'in günün birinde vapurda karşılaştığı Mihriban'a aşık olmasıyla hayatları değişir. Mihriban dilsiz bir genç kadındır, Hikmet de onun konuşabilmesi için gereken parayı bulabilmek adına arkadaşlarıyla birlikte tekrar pis işlere bulaşmak zorunda kalacaktır.

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı, atv'de 10 Ocak 2022 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:30'da başlayacak.

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı programının yayını, 02:10'da yayınlanan Kuruluş Osman isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

10 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 00:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filmi yayını başlayacaktır.