Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede, 4 Ocak 2022 Salı günü ekrana geliyor. Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İlk filmde çakallık üzerine çakallık yapan kahramanlarımız başlarını dertten kurtaramamış ve nihayetinde hapse girmişlerdir. Mahallelerinden ve futboldan uzak kaldıkları hapishanede günler zor geçmektedir. Fakat onlara arka çıkan Tayyar abileri vardır. Bir gün bir mucize olur ve suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobay arandığı haberi gelir. İşin ucunda şartlı tahliye olduğunu duyan Kayınço Gökhan, Köfte Necmi, Muhasebeci Servet ve Del Piyero Hikmet deney haplarını yutup kobay olmaya karar verirler. Dışarı çıkınca artık çakallık yapmayacaklarına dair de birbirlerine söz verirler. Zaten asıl mesele çakal olmak değil, çakallarla dans edebilmektir!

Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede, atv'de yayınlanan ve 4 Ocak 2022 Salı günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede programının yayını, 21:55'te yayınlanan Aladdin isimli film başlayana kadar devam edecek.

4 Ocak 2022 Salı günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede filmi yayını başlayacaktır.