Çağla ile Yeni Bir Gün

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Çağla ile Yeni Bir Gün, 21 Aralık 2021 Salı günü ekrana geliyor. Çağla ile Yeni Bir Gün programını saat 10:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çağla Şıkel'in sunduğu programda, sağlıktan iyi beslenmeye, doğru alışverişten estetiğe, kadınlara yönelik tüm konular ele alınıyor, son trendler, farklı ve detaylı bilgiler izleyiciyle paylaşılıyor. Bunların yanı sıra Çağla Şıkel; hayatınızı kolaylaştıracak, bütçe tasarrufu sağlayacak birbirinden sağlıklı, kaliteli ve önemli tüyolar veriyor.

Bu yaşam programı canlı olarak yayınlanacaktır ve "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Çağla ile Yeni Bir Gün, FOX'de yayınlanan ve 21 Aralık 2021 Salı günü saat 08:00'de başlayan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat isimli programdan sonra saat 10:45'te başlayacak.

Çağla ile Yeni Bir Gün programının yayını, 13:00'te yayınlanan En Hamarat Benim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

21 Aralık 2021 Salı günü saat 10:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Çağla ile Yeni Bir Gün yaşam programı yayını başlayacaktır.